Ludvig Brydolf

Ludvig har sin ålder till trots lång erfarenhet av mat och dryck. Intresset tog avstamp i råvaruhantering och försäljning av kött, fisk och delikatesser i saluhall. Som bartender utvecklade han sitt intresse och kunskap kring dryck och smaker.

Ludvigs intresse för matlagning är präglat av kreativitet och nyfikenhet. 2015 tog han en andraplats i Sveriges Mästerkock och har efter det anlitats flitigt som  frilanskonsult inom mat & dryck. Han har gästspelat på restauranger, skrivit kokböcker, deltagit i mat-event och lett inspirationsföreläsningar och föredrag.

Ludvig har även utökat sin dryckeskunskap med en sommelierutbildning, han har lång erfarenhet av att leda dryckesprovningar och jobbar i dagsläget med produktutveckling på Värmdö Bryggeri.

Instagram: @ludvigbrydolf

2017-06-19T12:32:49+00:00 2017-06-01|