Foodies and Brands | Sofie Lundberg
1354
post-template-default,single,single-post,postid-1354,single-format-standard,bt_bb_plugin_active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_bottom,fusion-image-hovers,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Sofie Lundberg

Finns det någon som har bättre koll på burgare än experten bakom Instagramkontot Burgerland? Vi tror inte det, och nu är hon en i Foodies & Brands-gänget! Hurra! Sofie Lundberg fick upp ögon och smaklökar för hamburgare för några år sedan när hon bodde i New York och satte tänderna i sin första riktigt goda hamburgare. Lagom till att hon var tillbaka på svensk mark hade hamburgertrenden rest över Atlanten, och Burgerland fick en ny hemmaarena som har vuxit till att engagera nära fyrtiotusen burgarfantaster!

Titta gärna in på: http://www.devote.se/foodstories

No Comments

Post A Comment