Foodies and Brands | Agnes Jiseborn
1173
post-template-default,single,single-post,postid-1173,single-format-standard,bt_bb_plugin_active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_bottom,fusion-image-hovers,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Agnes Jiseborn

Agnes Jiseborn är matinspiratören som på Instagram och i bloggen Agnes Tugg inspirerar till en fräschare, färggladare och enklare vardag. Där bjuder hon på smarriga middagstips, oemotståndliga kakor, nyttigare alternativ och underbara frukostar.

Agnes är en passionerad foodie som älskar allt som har med mat att göra. Hon brinner för att dela med sig och inspirera andra till att laga mat och baka utan att det behöver vara krångligt eller skapa ångest. Genom bloggen, Agnes Tugg, föddes ett företag och nu satsar hon på att jobba som matkreatör på heltid. Hon utvecklar nya recept, lagar, stylar, skriver om och fotograferar mat.

Agnes Tugg
Instagram: @Agnestugg

 

No Comments

Post A Comment