Foodies and Brands | Elina Kantelinen Brandt
1181
post-template-default,single,single-post,postid-1181,single-format-standard,bt_bb_plugin_active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_bottom,fusion-image-hovers,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Elina Kantelinen Brandt

Elina lämnade finansbranschen för att följa sin dröm och utbilda sig till bagare och konditor. 2016 var hon en av deltagarna i Dessertmästarna i Kanal 5. Hennes passion för bakning kan man följa i bloggen Bake My Breath Away.

Elinas passion i livet är att baka och skapa. Hon har bakat med sin mamma, mormor och farfar sedan barnsbenen och efter 10 år i finansbranschen skolade hon om sig till bagare och konditor. Hon älskar fina bakverk, chokladens magi och färskt bröd!

Bake My Breath Away
Instagram: @bakemybreathaway

No Comments

Post A Comment