Foodies and Brands | Jens Dolk
1171
post-template-default,single,single-post,postid-1171,single-format-standard,bt_bb_plugin_active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_bottom,fusion-image-hovers,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Jens Dolk

Jens Dolk är sommelier, krögare och entreprenör med mottot ”det är väl bara att..”. Med enorm handlingskraft och passion för hållbarhet driver han krog både på Östermalm och hemma i sitt eget kök.

Jens är entreprenör i själen, i gymnasiet startade han ett eget bolag där han köpte in tallrikar och bestick från Ikea som han sedan hyrde ut under namnet Fix it festservice. Hans kärlek till mat och dryck har också lett till att han har gett ut inte mindre än sju böcker om vin allt det som hör därtill. Jens har också skrivit till Svenska Dagbladets vinspalt och varit dryckesexpert på TV4s Mitt kök.

Jens vill gärna dela med sig av sin kunskap och då på ett enkelt och inspirerande sätt. Han är en mycket uppskattad föredragshållare och har återkommande uppdrag som konferencier. 

Jens driver K-märkt Garnisonen, en bricklunchrestaurang med lyxkrogsmat där de tagit ett stadigt grepp för hållbarhet och för kampen mot matsvinnet.

 Instagram: @jensdolk

No Comments

Post A Comment