Foodies and Brands | Linda Lomelino
1231
post-template-default,single,single-post,postid-1231,single-format-standard,bt_bb_plugin_active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_bottom,fusion-image-hovers,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Linda Lomelino

2009 startade Linda Lomelino bakbloggen Call me cupcake, utan någon särskild plan för vart den skulle ta henne. Hon dammade samtidigt av en kamera hon hade liggandes hemma och började ta bilder på det hon bakade till bloggen. Att fotografera bakverk visade sig vara något som Linda var exeptionellt bra på. Resten är, som man säger, historia.

Idag har Linda över 800 000 följare på Instagram och med sin särpräglade fotostil och sina magiska bakverk är hon en av världens främsta inspiratörer när det kommer till bakning, matstyling och fotografering.

Lindalomelino.se
Instagram: @linda_lomelino

No Comments

Post A Comment