Foodies and Brands | Ludvig Brydolf
1191
post-template-default,single,single-post,postid-1191,single-format-standard,bt_bb_plugin_active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_bottom,fusion-image-hovers,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Ludvig Brydolf

Ludvig har sin ålder till trots lång erfarenhet av mat och dryck. Intresset tog avstamp i råvaruhantering och försäljning av kött, fisk och delikatesser i saluhall. Som bartender utvecklade han sitt intresse och kunskap kring dryck och smaker.

Ludvigs intresse för matlagning är präglat av kreativitet och nyfikenhet. 2015 tog han en andraplats i Sveriges Mästerkock och har efter det anlitats flitigt som  frilanskonsult inom mat & dryck. Han har gästspelat på restauranger, skrivit kokböcker, deltagit i mat-event och lett inspirationsföreläsningar och föredrag.

Ludvig har även utökat sin dryckeskunskap med en sommelierutbildning, han har lång erfarenhet av att leda dryckesprovningar och jobbar i dagsläget med produktutveckling på Värmdö Bryggeri.

Instagram: @ludvigbrydolf

No Comments

Post A Comment