Foodies and Brands | Robert Bobbo Nilsson
1194
post-template-default,single,single-post,postid-1194,single-format-standard,bt_bb_plugin_active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_bottom,fusion-image-hovers,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Robert Bobbo Nilsson

Robert Bobbo Nilsson har i flera decennier jobbat på den högsta nivån inom svensk gastronomi och utomlands.

1998 utsågs Bobbo till Årets Kock. Hans ambition att jobba med nyskapade och högklassig mat har tagit honom till restauranger runt om i världen. Sverige, Paris och Köpenhamn och sedan 2016 bor Bobbo i Dubai och driver 10 restauranger på lyxhotellet Viceroy Dubai Palm Jumeirah.

2015 deltog Bobbo i Kockarnas Kamp i TV4.

Instagram: @robertbobbonilsson

No Comments

Post A Comment