Foodies and Brands | Sandra Mastio
1229
post-template-default,single,single-post,postid-1229,single-format-standard,bt_bb_plugin_active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_bottom,fusion-image-hovers,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Sandra Mastio

I matentreprenören Sandras Mastios värld handlar allt om mat. Vad som smakar bäst tillsammans och hur hon kan inspirera och förändra med mat.

Sandra brinner för råvarornas kvalité och ursprung och för att laga mat som är enkel och gärna snabb men aldrig simpel, och hon kompromissar aldrig med smakerna. Ofta blir maten en korsning mellan det svenska köket och det italienska, där Sandra hämtar mycket inspiration.

Hennes smaksäkerhet och kreativa matlagning tog henne hela vägen till vinnarpokalen i Sveriges Mästerkock 2015

Just nu handlar livet mycket om pizza för Sandra. Hösten 2017 kommer hon ut med en bok om pizzor samtidigt som hon öppnar sin egen pizzarestaurang MASTIO på Dragörkajen i Malmö.

Instagram: @matavmastio

No Comments

Post A Comment