Foodies and Brands | Shereen Saouk
1188
post-template-default,single,single-post,postid-1188,single-format-standard,bt_bb_plugin_active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_bottom,fusion-image-hovers,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Shereen Saouk

Shereen älskar allt sött och brinner för att skapa vackra tårtkreationer. Något som tog henne hela vägen till final i Det Stora Tårtslaget 2017 där hon tog sig ända upp på prispallen och landade på en ärofull andraplats.

En sommardag 2011 ville hon prova att baka med sugarpaste och fastnade direkt! Idag driver hon tårtföretaget Sherry Bakery Art och skapar ätbara konstverk för alla tillfällen. Hon strävar efter att alltid vara uppdaterad med de senaste stilarna och teknikerna som tårtvärlden har att erbjuda.

Sherry Bakery Art
Instagram: @sherrybakeryart

No Comments

Post A Comment