Foodies and Brands | Agnes Gällhagen
1389
post-template-default,single,single-post,postid-1389,single-format-standard,bt_bb_plugin_active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_bottom,fusion-image-hovers,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Agnes Gällhagen

Låt oss presentera vår senaste profil i talangskaran, Agnes Gällhagen, ansiktet bakom bloggen och Instagramkontot Cashew Kitchen! Agnes beskriver sig själv som en vildhjärtad soloprenör som fördriver dagarna med att ta fram växtcentrerade recept i sin lilla kokvrå på Södermalm i Stockholm. Hon varvar inspirerande recept och fantastiska bilder med texter och tankar om kreativitet, minimalism och om hur det är att navigera i vårt ofta överväldigande samhällstempo när man är en högkänslig och introvert kreatörssjäl.

Titta gärna in på: http://cashew-kitchen.com

No Comments

Post A Comment