Foodies and Brands | Sebastian Bergström
1397
post-template-default,single,single-post,postid-1397,single-format-standard,bt_bb_plugin_active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_bottom,fusion-image-hovers,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Sebastian Bergström

En som vet hur man gör en frukost som får en att önska att man åt frukost tre gånger om dagen är Sebastian! Med öga för detaljer och fenomenal känsla för hur man skapar trivsam atmosfär får vi följa hans instagramkonto Mosebacke, där en personlig och kreativ inredningsstil varvas med färgglada långfrukostar. När han inte fixar och donar i sin egen lya hittar ni Sebastian i inredningsbutiken Tambur på Södermalm i Stockholm.

Titta gärna in på: http://www.sebastians.se

No Comments

Post A Comment