Foodies and Brands | 3 kockar 7 kids
1422
post-template-default,single,single-post,postid-1422,single-format-standard,bt_bb_plugin_active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_bottom,fusion-image-hovers,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

3 kockar 7 kids

Desto fler kockar desto sämre soppa brukar man ju säga. Stämmer det? Inte i det här fallet i alla fall! Rikard, Nicklas och Fredrik har skapat en välbesökt och inspirerande vardagsblogg som dessutom har blivit nominerad i Årets matblogg under kategorin Folket val både 2016 och 2017.

Idén till bloggen föddes under Fredriks frus Saras föräldraledighet. Sara tyckte det saknades en blogg som inspirerade familjer med maten i vardagen. Precis som vilken familj som helst tryter även en kock(fru)s inspiration emellanåt och tro det eller ej men här finns också barn som matvägrar emellanåt.

Bloggen inspirerar verkligen till en roligare vardagsmat och att få de erfarna kockarnas tips och trix är en fantastisk bonus!

Titta gärna in på: https://3kockar7kids.se

 

No Comments

Post A Comment