Foodies and Brands | Sofia – The Nordic Kitchen
1426
post-template-default,single,single-post,postid-1426,single-format-standard,bt_bb_plugin_active,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_bottom,fusion-image-hovers,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Sofia – The Nordic Kitchen

 

Sofia gör det nordiska svårmodet rättvisa i både bilder och recept genom att förmedla det på ett exotiskt och spännande vis. Hon driver bloggen The Nordic Kitchen och hennes recept är glutenfria, vegetariska, fria från raffinerat socker och ack så förföriska.

Sofia är utbildad dietist, och det var under den utbildningen som hon upptäckte hur kul det var att fotografera just mat. Däremot så är fotograferande allt annat än nytt för henne. Sofia fick sin första kamera som 7-åring och det kan säkerligen vara en av anledningarna till att hon var nominerad till Bästa Foto i Stora Matbloggpriset 2017.

Titta gärna in på: http://www.thenordickitchen.com

No Comments

Post A Comment